Борошно мигдальне
- В наявності
- Оптом і в роздріб
43 ₴/100 г
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
- +380 (95) 158-25-39
Борошно мигдальне
Мигдальне борошно — це мигдальний горіх (солодкий) подрібнений до певної фракцій, який широко використовується в кулінарній справі. Зазвичай, мигдальне борошно необхідне для приготування, випічки горіхових начинок, пісочно-горіхових та білково-горіхових напівфабрикатів. Крім того, вона нерідко використовується як добавка для багатьох видів тіста. З мигдалевим борошном нерідко готують мигдальний крем — відмінну начинку для тарталеток і булочок.
Також мигдальне борошно застосовується в складі соусів і супів, які традиційні для середземноморської кухні. Завдяки мигдалевому борошном консистенція страв стає густішою. Дуже важливим аспектом використання мигдалевого борошна є те, що в ній зберігаються практично всі корисні властивості горіхових ядер, а також їхній делікатний аромат і тонкий смак.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Туреччина |
Термін придатності | 12 міс |
Упаковка | Коробка |
- Ціна: 43 ₴/100 г