Паприка мелена
- В наявності
- Оптом і в роздріб
55 ₴/100 г
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
- +380 (95) 158-25-39
Паприка мелена — спеція, що отримується після сушіння та перемелювання червоного стручкового перцю. Це найпопулярніша (чи не обов'язкова) спеція в болгарській і мексиканській кухні. Вперше паприка з'явилася в Південній Америці.
Смак паприки — гострий із відтінком солодкості. Паприка має фарбувальні властивості, тому її використовують у харчовій промисловості як барвник.
Поєднання паприки з м'ясом і птицею — одне з найвдаліших. Також популярне додавання в гарніри (особливо в рис). Відмітною властивістю цієї пряності є надання страві кольору — від жовтогарячого до яскраво-червоного (залежно від кількості доданої спеції).
Супи, овочеві страви, риба та морепродукти також поєднуються з паприкою — але тут важливо не переробити. Багато соусів готуються з цією приправою.
Рідко паприку використовують як єдину спецію для страви — найчастіше її поєднують із коріандром, часником, базиліком, кропом тощо.
Дивовижний факт — паприка містить вітамін C більше, ніж цитрусові. Також паприка багата на вітаміни P, B1, B2.
Паприка — спеція, що позитивно впливає на кровообіг і травну систему.
Пропонуємо купити молоту паприку за доступною ціною на нашому сайті.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Перу |
Тип спецій | Паприка |
Упаковка | Пластикова пляшка |
Вага | 100 г |
- Ціна: 55 ₴/100 г