Кошик
340 відгуків
Intermeals
+380951582539
+380951582539
Додати відгук
  • Борошно Темпура

    • В наявності
    • Оптом і в роздріб

    90 грн.

    Показати оптові ціни
    +380951582539
    • +380951582539
    • Графік роботи
    • Адреса та контакти
    повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
    Борошно Темпура
    В наявностіБорошно Темпура
    90 грн.
    Купити
    +380951582539
    • +380951582539
    Опис
    Характеристики
    Інформація для замовлення

    Борошно темпура — це інгредієнт для кляру, виготовлений за особливою технологією. До складу входять: борошно тонкого помелу з пшениці твердих сортів, картопляний крохмаль, рисове борошно, морська сіль і кілька видів спецій. Частіше перевага віддається сухого часнику і чорного перцю. Використовується національної кухні країн Східної Азії (переважно в Японії) для приготування декількох груп продуктів — овочів, фруктів, ролів, вугрів і креветок.

     

    Темпура - это специальная панировочная мука для обжарки продуктов во фритюре. В японской кухне эту муку используют для приготовления кляра, в котором обжаривают морепродукты: кальмары, креветки, рыбу и различные овощи, а также готовят горячие роллы Темпура с разнообразными начинкам. В результате получается блюдо, в котором продукты остаются свежими, тающими во рту и абсолютно нежирными на вкус, несмотря на то, что их жарят в масле.

    Продукты, приготовленные в кляре, сохраняют большую часть своих витаминов, так как они защищены от чрезмерного воздействия высоких температур. Кроме того, отсутствует прямой контакт с маслом при обжарке, поэтому блюда в такой панировке питательны и полезны. Они легко усваиваются организмом и надолго оставляют ощущение сытости.

    Что готовят в темпуре

    По традиции японцы обжаривают в кляре-темпуре овощи, фрукты, рыбу и морепродукты. Чаще всего, к слову, именно морепродукты в темпуре подают в японских ресторанах во всём мире. Вы можете попробовать приготовить в таком кляре:

    • Креветки;
    • Бэйби-осминогов;
    • Шматочки морської риби без кісточок;
    • Крабів або ракові шийки;
    • Скибочки свіжих овочів (спаржі, дайкону, цвітної капусти або брокколі);
    • Шматочки фруктів.

    Іноді таким чином готують і м'ясо, але дуже рідко. А окремо варто відзначити приготування ролів в темпура – гарячі запечені роли дуже добре поєднуються з ніжним кляром.

     

    Основні
    Країна виробникКитай
    УпаковкаПакет
    • Ціна: 90 грн.