Кошик
1281 відгук

Ув. Клієнти ми працюємо у воєнний час.

Intermeals
+380 (95) 158-25-39
+380 (95) 158-25-39
Додати відгук
  • Борошно Темпури

    • Немає в наявності
    • Оптом і в роздріб

    90 ₴

    Показати оптові ціни

    Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн

    +380 (95) 158-25-39
    • +380 (95) 158-25-39
    повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
    Борошно Темпури
    Немає в наявностіБорошно Темпури
    90 ₴
    +380 (95) 158-25-39
    • +380 (95) 158-25-39
    Опис
    Характеристики
    Інформація для замовлення

    Борошно темпура — це інгредієнт для кляра, приготований за особливою технологією. До складу входять: борошно тонкого помелу з пшениці твердих сортів, крохмаль картопляний, рисове борошно, морська сіль і кілька видів спецій. Найчастіше перевага віддається сухому часнику та чорному перцю. Використовується в національному кухні країн Східної Азії (переважно в Японії) для приготування декількох груп продуктів — овочів, фруктів, ролів, вугрів і креветок.

    Темпури — це спеціальне панірувальне борошно для обсмажування продуктів у фритюрі. У японській кухні це борошно використовують для приготування кляра, у якому обсмажують морепродукти: кальмари, креветки, рибу та різні овочі, а також готують гарячі роли Темпури з різноманітними начинками. У результаті виходить страва, у якій продукти залишаються свіжими, тануть у роті й абсолютно нежирними на смак, попри те, що їх смажать в олії.

    Продукти, приготовані в клярі, зберігають більшу частину своїх вітамінів, позаяк вони захищені від надмірного впливу високих температур. Крім того, немає прямого контакту з олією під час обсмажування, тому страви в такому паніруванні поживні та корисні. Вони легко засвоюються організмом і надовго залишають відчуття ситості.

    Що готують у темпурі

    За традицією ніжно обсмажують у клярі-темпурі овочі, фрукти, рибу та морепродукти. Найчастіше до речі, саме морепродукти в темпурі подають у японських ресторанах у всьому світі. Ви можете спробувати приготувати в такому клярі:

    • Креветки;
    • Бейбі-осмінонав;
    • Шматочки морської риби без кісточок;
    • Крабів або ракові шейки;
    • Скибочки свіжих овочів (спаржі, дайкона, кольорової капусти або броколі);
    • Шматочки фруктів.

    Іноді в такий спосіб готують і м'ясо, але дуже рідко. А окремо варто зазначити приготування ролів у темпурі — гарячі запечені роли дуже добре поєднуються з ніжним кляром.

     

    Основні
    Країна виробникКитай
    УпаковкаПакет
    • Ціна: 90 ₴

    Наскільки вам зручно на сайті?

    Розповісти Feedback form banner