Кошик
340 відгуків
Intermeals
+380951582539
+380951582539
Додати відгук
  • Агар - агар 1200

    • В наявності
    • Оптом і в роздріб

    78 грн./100 г

    Показати оптові ціни
    +380951582539
    • +380951582539
    • Графік роботи
    • Адреса та контакти
    повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
    Агар - агар 1200
    В наявностіАгар - агар 1200
    78 грн./100 г
    Купити
    +380951582539
    • +380951582539
    Опис
    Інформація для замовлення

    Агар-агар Вищий сорт 1200

    Агар-агар — натуральний рослинний желатин морського походження. Його отримують шляхом вилучення (екстракції) з дорогих морських червоних і бурих водоростей Чорного, Білого морів і Тихого Океану, переважно — гелидиум і анфельция. Речовина має вираженого запаху і смаку, як у желатину, тому його також можна застосовувати при приготуванні кондитерських виробів — желе, пташиного молока. Ну і природно, він набагато корисніше, ніж желатин.

    Зовнішній вигляд порошку: порошок від світло-кремового до темно-кремового кольору, може бути з сіруватим відтінком.

    Желирующее властивості агар-агару у багато разів перевершують желатин, до кого ж на відміну від желатину, — є продуктом рослинного походження і використовується в вегетаріанською і пісною кулінарії.

    Особливістю даного продукту є те, що він – без смаку, прозорий, розчиняється тільки при 90-100 градусів, а при температурі нижче 40 градусів він стає гелем.

    Спосіб приготування: агар-агар необхідно замочити на 1 годину в холодній рідини: води, соку, бульйоні. Пропорція — 1 частина желирующого інгредієнта до 100 частин рідини. Після чого масу довести до кипіння. Після варіння його необхідно охолодити до 50-60 градусів.

    Застосування в кулінарії

    Агар-агар можна використовувати для приготування солодких або солоних страв, а саме для приготування желе, тістечок, пудингів, сиропів, молочних желейних десертів, йогуртів, морозива (запобігає утворенню кристалів льоду), м'ясних і рибних холодців, як загусник супів, соусів тощо, а також агар використовують при виробництві консервів, сирів, майонезу, щербету, зефіру, начинок-суфле в цукерках і т. д.

    Способи доставки:

    • Нова Пошта

      Відправка замовлень здійснюється у терма-боксах і терма-пакетах з дотриманням температурного режиму. В залежності від сезону доповнюється акумуляторами холоду. Упаковка та інформація надаються безкоштовно. Дату відправлення зручне для клієнта уточнює менеджер при обробки замовлення. Замовлення оформлені до 12.00, відправляються у той же день. Замовлення оформлені після 12.00 відправляються на наступний день. Замовлення оформлені в неділю відправляються в понеділок.

    • Доставка кур'єром Безкоштовно

      Доставка заказа осуществляется в терма-боксах и терма-пакетах с соблюдением температурного режима. Бесплатная курьерская доставка по Харькову осуществляется при заказе от 300 грн. Время доставки уточняет менеджер при обработки заказа. Заказы оформленные до 12.00, доставляются в тот же день. Заказы оформленные после 12.00 доставляются на следующий день.

    Способы оплаты:

    • Наличными

    • Безналичный расчет

    • Оплата картой Visa, Mastercard - LiqPay

    Дополнительная информация о доставке и оплате:

    Доставка

    Уважаемые клиенты и гости нашего магазина.

    • Адресная доставка по Харькову и Харьковской области.

    • Замовлення оформлені до 12.00, доставляються того ж дня.

    • Замовлення оформлені після 12.00 доставляються на наступний день.

    • Оплату за доставку по Україні оплачує клієнт.

    Оплата

    • Доставка в межах Харкова безкоштовна при замовленні на суму від 300 грн.

    • Оплату за доставку по Україні оплачує клієнт.


     

    • Ціна: 78 грн./100 г