Кошик
1214 відгуків

Ув. Клієнти ми працюємо у воєнний час.

Intermeals
+380 (95) 158-25-39
+380 (95) 158-25-39
Додати відгук
  • Аніс цілий 200 г

    • Немає в наявності
    • Оптом і в роздріб

    55 ₴

    Показати оптові ціни

    Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн

    +380 (95) 158-25-39
    • +380 (95) 158-25-39
    повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
    Аніс цілий 200 г
    Немає в наявностіАніс цілий 200 г
    55 ₴
    +380 (95) 158-25-39
    • +380 (95) 158-25-39
    Опис
    Інформація для замовлення

    Аніс цілий 200 грамів

    Аніс (Pimpinella anisum L.) — однорічна рослина родини селери (apiaceae), ботанічний родич кропу, фенхелю та кмину.

    Насіння анісу має нудотний аромат, здатним "забивати" інші запахи. Тому цю пряність застосовують найчастіше для запашника морської риби із запахом йоду. Для цього насіння анісу вносять у страву тимчасово (у марлевих мішечках), а потім їх виймають або виливають воду, у якій відварювався продукт разом з анісом.

    Плоди анісу обов'язково входять до набору спецій, що додаються в тісто для пряників. У багатьох країнах плоди анісу використовуються під час виробництва наливок, лікерів і горілки. А в Австрії та Німеччині люблять анісовий хліб, посипаний плодами анісу.

    Застосування анісу в кулінарії

    У кулінарії використовують мелені плоди, які мають освіжний, пряний аромат і солодкуватий смак. Найчастіше аніс додають у пироги, печиво, пряники, олади, кекси, застосовують для приготування страв із молока (молочні та фруктові супи), вівсяну кашу, солодкі страви з рису, пудинги, фруктові салати, креми та торти. Своєрідний смак надає овочам — буряку, червоношкіряній каві, огіркам і моркві — а також фруктовим компотам, особливо з яблук, злив і груш.

    Аніс надає рибі ясно окреслений пряний аромат і покращує її смак; завдяки сильним антиокислювальним властивостям перешкоджає "іржавкості". Вживають аніс під час приготування сирної розчини, стікання огірків, а також для ароматизації напоїв, хлібобулочних і кондитерських виробів.

    У кулінарії переважно використовують насіння, частіше в меленому вигляді. Багато національних кухні використовують аніс під час квашення капусти. Гармонійно поєднується аромат прянощів із запахом і смаком яблук. Цю особливість використовували на Русі, приправляючи анісом сечонні яблука. За кордоном мелене насіння додають у тісто, овочеві та круп'яні страви.

    Способи доставки:

    • Нова Пошта

      Надсилає замовлення в терма-боксах і терма-пакетах із дотриманням температурного режиму. Залежно від сезону доповнюється акумуляторами холоду. Паковання й акумулятори надаються безплатно. Дату надсилання зручну для клієнта уточнить менеджер під час оброблення замовлення. Закази оформлені до 12.00, вирушають того ж дня. Закази оформлені після 12.00 вирушають наступного дня. Заказки оформлені в неділя вирушають у понеділок.

    • Доставка кур'єром Безплатно

      Доставка замовлень здійснюється в терма-боксах і терма-пакетах із дотриманням температурного режиму. Безплатна кур'єрська доставка з Харківом здійснюється під час замовлення від 300 грн. Час доставки уточнює менеджер під час оброблення замовлення. Закази оформлені до 12.00, доставляються того ж дня. Закази оформлені після 12.00 доставляються наступного дня.

    Способи оплати:

    • Наявні

    • Безготівковий розрахунок

    • Оплата картой Visa, Mastercard - LiqPay

    Додаткова інформація про доставку та оплату:

    Доставка

    Шанувані клієнти та гості нашого магазину.

    • Адресна доставка за Харковом і Харковською зоною.

    • Закази оформлені до 12.00, доставляються того ж дня.

    • Закази оформлені після 12.00 доставляються наступного дня.

    • Оплату за доставку по Україні оплачує клієнт.

    Оплата

    • Доставка в межах Харкова безплатна під час замовлення на суму від 300 грн.

    • Оплату за доставку по Україні оплачує клієнт.


     

    • Ціна: 55 ₴

    Наскільки вам зручно на сайті?

    Розповісти Feedback form banner