Кошик
1181 відгук

Ув. Клієнти ми працюємо у воєнний час.

Intermeals
+380 (95) 158-25-39
+380 (95) 158-25-39
Додати відгук

Соус Кім Чі 1.8 л

  • В наявності
  • Оптом і в роздріб

600 

Показати оптові ціни
+380 (95) 158-25-39
  • +380 (95) 158-25-39
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Соус Кім Чі 1.8 л
В наявностіСоус Кім Чі 1.8 л
600 
+380 (95) 158-25-39
  • +380 (95) 158-25-39
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Соус кім чі вважається головною складовою більш, ніж 170 страв національної японської кухні. Соус нерідко називають пастою кімчі, це пов'язано в першу чергу з складом і консистенцією продукту. До складу традиційного соусу кімчі входять такі інгредієнти: яблука, імбир, часник, мандарини і червоний перець. Примітно те, що соус кімчі зобов'язаний своєю появою національному корейському блюда під назвою кімчхі або кімчі, а так само чимчхи, чим-ча і т. д.

Основа корейського страви кімчхі пекінська капуста, яку квасять за допомогою спеціального маринаду. Квашена капуста пекінська (так само для кімчхі використовують кольрабі, редис або лоби) вважається основною стравою в повсякденному трапезі всіх жителів Північної або Південної Кореї. Корейці вважають, що страва сприяє нормалізації обмінних процесів і застерігає від ожиріння. Страва припала до смаку не тільки жителям Кореї.

В наш час маринад для квашеної пекінської капусти трансформувався в окремий соус кімчі, який часто використовують як приправу до страв азіатської кухні. За допомогою пасти-соусу кімчі маринують інгредієнти для м'ясних і рибних страв. Нерідко соус кімчі додають гострі супи з морепродуктів. Соус кімчі надає кінцевому страви гострий смак і насичений аромат. Пасту кімчі використовують для приготування суші.

Причому пасту кімчі додають безпосередньо в суші і роли або подають як гострого соусу до страви. Японці настільки полюбили корейська соус кімчі, що вважають пасту своїм національним блюдом. В Японії соус кімчі носить назву "кимучи". Що примітно, японці використовують соус кімчі не тільки в якості маринаду або інгредієнти для суші, паста вважається окремим блюдом, яке обов'язково має входити в раціон всіх жителів країни висхідного сонця. Це пов'язано з корисними властивостями продукту.

Паста кімчі відноситься до низькокалорійним і дієтичних продуктів. У складі соусу кімчі міститься велика кількість вітамінів, а так само активних природних речовин, які допомагають зміцнити імунітет людського організму, а так само нормалізує травлення. Соус кімчі унікальний продукт, який славиться неординарністю своїх інгредієнтів та їх смаковим поєднанням.

Достаточно одного лишь взгляда на состав соуса кимчи, чтобы проникнуться уважением к кулинарному мастерству корейских поваров. Сами посудите, взять диаметрально противоположные по вкусу продукты и добиться на их основе отменного вкусового сочетания. Примечательно то, что первый маринад для корейской капусты, а, следовательно, и соус кимчи появился на азиатских территория около I тысячелетия до нашей эры.

С тех самых пор и вплоть до нашего времени соус кимчи пользуется постоянным спросом и популярностью. Паста кимчи относится к полезным диетическим продуктам. В составе соуса кимчи содержится большое количество витаминов, а так же активных природных веществ, которые помогают укрепить иммунитет организма, а так же нормализует пищеварение человека.

 

Основні
Вага1800 г
Країна виробникКитай
ТипМаринади
УпаковкаПластикова пляшка
  • Ціна: 600 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner