Кошик
1137 відгуків

Ув. Клієнти ми працюємо у воєнний час.

Intermeals

+380 (95) 158-25-39
+380 (95) 158-25-39
Додати відгук

Групи товарів та послуг

Вітрина

Intermeals
ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ Закон України «Про захист персональних даних» від 01.06.2010 р. №2297-VI – закон, який регулює діяльність з обробки (використання) персональних даних. Інтернет-проект www.intermeals.com.ua (далі - "ми") серйозно ставиться до питання конфіденційності інформації своїх клієнтів та відвідувачів сайту www.intermeals.com.ua. Для надання деяких послуг або оформлення замовлення нам можуть знадобитися ваші персональні дані. Будь-яка інформація про вас, яку ми отримуємо, використовується виключно для підвищення якості запропонованих нами послуг. Здійснюючи дії на сайті www.intermeals.com.ua, ви, таким чином, даєте згоду на застосування правил збору та використання даних, викладених у цьому документі, у повному обсязі. Інформація, що надається Покупцем, є конфіденційною. Про Покупця використовується виключно з метою виконання його Замовлення (надсилання повідомлення продавцеві про замовлення Товару передачі рекламних повідомлень тощо). Власним акцептом Договору або реєстрацією на Сайті Покупець добровільно дає згоду на збирання та обробку своїх персональних даних з наступною метою: дані, які стають відомими використовуватися в комерційних цілях, у тому числі для обробки замовлень на придбання товарів, отримання інформації про замовлення, передача телекомунікаційними засобами зв'язку (електронною поштою, мобільним зв'язком) рекламних та спеціальних пропозицій, інформації про акції, розіграші або будь-якої іншої інформації про діяльність Сайту. Дана угода про конфіденційність дійсна для сайту www.intermeals.com.ua При переході на інші сайти за будь-яким із посилань, розташованих на сайті www.intermeals.com.ua, ви залишаєте інтернет-магазин, після чого дія цієї угоди припиняється. Ми не відповідаємо за передачу вами конфіденційних даних стороннім ресурсам. Як ми використовуємо вашу інформацію Ми використовуємо персоніфіковану інформацію конкретного відвідувача сайту виключно для забезпечення якісного надання послуг та їх обліку. Ми не розкриваємо персоніфікованих даних одних відвідувачів сайту www.intermeals.com.ua іншим відвідувачам сайту. Ми ніколи не публікуємо персоніфіковану інформацію у відкритому доступі та не передаємо її третім особам Винятком є ​​лише ситуації, коли надання такої інформації уповноваженим державним органам передбачено чинним законодавством України. Ми публікуємо та розповсюджуємо лише звіти, побудовані на підставі зібраних анонімних даних. При цьому звіти не містять інформації, за якою можна було б ідентифікувати персоніфіковані дані користувачів послуг. Ми також використовуємо анонімні дані для внутрішнього аналізу, метою якого є розвиток продуктів та послуг інтернет-магазину www.intermeals.com.ua З дозволу користувача йому можуть надсилатися відомості про додаткові продукти та послуги інтернет-магазину. Загальнодоступні персональні дані збираються для статистики використання сайту, його продуктивності та ефективності. Ми використовуємо технологію "cookies". "Cookies" не містять конфіденційну інформацію. Покупець цим дає згоду на збір, аналіз та використання cookies, у тому числі третіми особами для цілей формування статистики та оптимізації рекламних повідомлень. Ми отримуємо інформацію про ip-адресу відвідувача Сайту. Ця інформація не використовується для встановлення особи відвідувача.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner