М'ясні продукти
М'ясо – один з найдавніших продуктів харчування. Ще наші далекі предки, первісні люди, відкрили його харчову цінність як запорука виживання, а наступні покоління, аж до наших днів, винаходять і вдосконалюють рецепти його приготування. За своєю енергетичною цінністю з м'ясом не може зрівнятися жоден продукт. Кожен народ і, відповідно, кожна кухня світу має свої традиції приготування і вживання м'яса. Воно – одне з найулюбленіших і популярних страв. Ще в античній літературі присутні згадки м'ясних страв. Під час бенкетів вони займали одну з ключових позицій і вже тоді відрізнялися великою різноманітністю: подавали запечене м'ясо, солоне, копчене, і навіть ковбаса! З розвитком торгівлі м'ясо зайняло свою почесну нішу, мабуть, самого товару, що купується.
КОРИСНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ М'ЯСНИХ ПРОДУКТІВ
Унікальні та корисні властивості м'яса незаперечні – вони багаті білками, які дуже близькі за складом до людським, за рахунок чого легко засвоюються. Хоча прихильники вегетаріанства і ратують за заміну соєю та іншими бобовими, проте така заміна не може бути рівнозначною, адже м'ясо володіє унікальним складом антиоксидантів, яких немає в жодному іншому продукті.
Кожен вид м'яса унікальний по-своєму і має ряд переваг:
- Свинина найбільш корисна для кісткової і нервової систем, а також є відмінною профілактикою чоловічих «проблем» зі здоров'ям;
- Яловичина славиться своєю користю в процесах кровотворення, підвищує рівень гемоглобіну;
- Курятина – дієтичний, легкозасвоюваний продукт, багатий вітамінами і не містить вуглеводів. Ідеальний вибір для тих, хто дотримується правильного харчування і стежить за калоріями;
- М'ясо індички також є дієтичним. Крім того, в ньому міститься заліза в рази більше, ніж в інших видах м'яса. А за рахунок високого вмісту натрію його можна готувати без солі;
- Кролятина містить мінімальну кількість холестерину і джерело корисних мікроелементів, особливо солей натрію; Баранина, крім іншого, багата фтором, захищає зуби від карієсу, і дуже корисна для дітей і людей похилого віку.
НАЙПОПУЛЯРНІШІ М'ЯСНІ СТРАВИ
Кухни разных стран имеют свои изюминки в приготовлении мяса, коронные, традиционные блюда. Объединяют их способы приготовления: очень популярным является тушеное мясо, запеченное, гриль, жареное... Одно из популярнейших мясных блюд - шашлык, пришедший к нам из Кавказа и покоривший сердца не одного поколения и не одного народа. Идеальной для шашлыка является баранина, свинина. Беф бугиньон – французская классика среди мясных блюд (тушеная говядина с травами). Гуляш – популярное венгерское блюдо (кстати, он имеет аналоги німецької, єврейської кухні), що представляє собою суп з м'яса і овочів. Поркетта – традиційний італійський свинячий рулет (теж, до речі, має безліч аналогів і в європейській, і в багатьох інших кухнях). Фарширована індичка, качка, стейк, ростбіф, ескалоп… Перераховувати можна нескінченно. Любов до м'ясних страв є невід'ємною частиною більшості культур.
ПОРАДИ ЩОДО ПРИДБАННЯ
В Харькове в магазине «Іntermeals» можно купить охлажденное мясо на любой вкус, в том числе импортное, а также заказать его доставку по Украине – в Киев, Полтаву, Днепр, Сумы и другие города. Цены на мясо – низкие, а качество соответствует самым высоким стандартам. Мы гарантируем защиту своих покупателей, предлагая охлажденное мясо – продажа, транспортировка, хранение осуществляется с соблюдением всех необходимых санитарных требований, и вы можете быть уверены в качестве, безопасности и отменных вкусовых характеристиках нашей продукции. Зробивши одного разу покупку в магазині «Іntermeals» баранини, яловичини, бекону, кролятини, м'яса ягняти, птахи – вибір досить широкий – ви станете нашим постійним покупцем!