
Соус Соєвий 1 л
- В наявності
- Оптом і в роздріб
80 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
- +380 (95) 158-25-39
Із соєвим соусом знайомі абсолютно всі прихильники суші. Його основна властивість — яскраво підкреслювати смак страв. Втім, з цим завданням має справлятися будь-який соус, соєвий не виняток.
Історія з географією
Батьківщиною соєвого соусу вважають Японії перших століть н.е. Однак є думка, що виробляти його вміло й у Китаї за тисячоліття до цієї дати.
Еталонний соєвий соус готується в такий спосіб. Боби відварюють, поки вони не стануть м'якими. Потім додають борошно. У підготовлену суміш вводять грибок і залишають для бродіння на термін від 40 днів до 2-3 років.
Чим темніший соус, тим довше бродило сировину, тим яскравіші її смакові властивості.
Соєвий соус незалежно від терміну витримки — справжнє джерело мікроелементів, вітамінів і амінокислот. Компоненти в його складі блокують вільні радикали, що уповільнює старіння й запобігає раку.
Застосування
Світлий соус використовують практично у всіх стравах. Він прекрасно підходить для суші та для ролів.
Темний краще використовувати для м'яса та грибів. Хочете отримати глазур із характерним яскравим смаком на м'ясі, який ви готуєте на грилі або запікаєте? Замаринуйте його на кілька годин у темному соєвому соусі.
Як купити справжній соєвий соус?
Ось основні ознаки якісного соєвого соусу:
- Неприпустима наявність у соусі соляної або сірчаної кислоти Неможлива наявність у соусі соляної або сірчаної кислоти.
- 6-8% білка в складі.
Саме такий соус за чудовою ціною ви можете замовити в нашому інтернет-магазині. Він зроблений в Америці та розлитий у скляну тару об'ємом 1 л, що повністю зберігає смакові та поживні властивості цього продукту.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Тип | Соєві соуси |
Упаковка | Пластикова пляшка |
Вага | 1000 г |
- Ціна: 80 ₴