
Сир Грана Паано 32%
- В наявності
- Оптом і в роздріб
570 ₴/кг
Показати оптові ціни- +380 (95) 158-25-39
Грана Падано є мало не найпопулярнішим сыром в Італії. Він гордо носить звання одного з перших твердих сирів у світі й вперше був виготовлений майже 900 років тому істерціанськими монахами неподалік Мілана. Вони використовували сири як спосіб збереження надлишків молока. З 1996 року сиру присвоєно престижний статус (PDO).
Форма продукту циліндрична, зі злегка опуклими або майже прямими сторонами та плоскими гранями. Грана Падану належить до одного з небагатьох сортів, який може конкурувати з королем сирів, Парміджано Режано. Виготовляється він із непастеризованого молока. Для цього вечірнє молоко змішується з молоком ранковим. Частково знежирене, його переносять у мідних чайниках і надають коагуляції. Отриманий сир ріжеться для отримання гранул із розміром зерен рису, що надає сиру характерну текстуру. Наприкінці процесу виробництва він набуває твердої шкірки солом'яного кольору. Має дрібну гранульовану текстуру з інтенсивним солодким ароматом. У міру витримки Грана Падано більш розсипчастий вигляд і вишуканіший смак.
Купити таке диво кондитерської технології ви можете в нас. Швидка доставка продукту прямо до вас на будинок буде для вас сюрпризом. Ми дуже цінують ваш час, тому в нас працює відповідальна команда працівників.
Порівняно із сортом Парміджано Рездажно наш сир не такий дорогий. Причиною тому є те, що його виготовляють у ширшій географічній зоні. Крім того, він набагато м'якший за смаковими властивостями та має менш складну технологію виробництва.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Італія |
Тип | Твердий сир |
Жирність | 32 % |
Тип молока | Коров'яче |
Вага | 100 г |
- Ціна: 570 ₴/кг