Сир Горгондзола
- В наявності
- Оптом і в роздріб
510 ₴/кг
Показати оптові ціни- +380 (95) 158-25-39
Сир Горгонгола Gorgonzola IGOR Casa Leonardi з блакитною пліснявою. Мінімальне замовлення одне паковання (1.4-1.6 кг)
Сир Горгондзолу — найвідоміший італійський блакитний сир. Його роблять із натурального коров'ячого молока за класичною технологією без додавання барвників і консервантів. Пікантний смак і мармуровий забарвлення сиру з'являється в процесі виникнення сиру впродовж 2-4 місяців. Молоко для виробництва справжнього сиру Горгондзолу беруть тільки з регіонів П'єдмонт і Ломбардії, що на північному заході Італії.
Цей сир має м'яку, пастоподібну текстуру. На смак він солодкуватий і пікантний, має виразні солодкі нотки та вершковий присмак. Аромат сиру Горгондзолу різкий, горіховий. Перед вживанням сир виймають із холодильника на пів години, щоб він отримав належну консистенцію.
Сир Горгондзолу корисний для здоров'я
Оскільки сир Горгондзолу має антиоксидантні властивості, багатий на мінерали та вітаміни, містить кальцій, фосфор, калій, то вживання його приносить користь для здоров'я. На відміну від інших сирів, у ньому міститься менший відсоток жирів, а ось кількість білка досить висока. Усього лише 100 грамів продукту на день забезпечують організм добовою нормою амінокислот і вітамінів.
З цього сиру готують супи, соуси, салати. Із солодких сортів роблять вишукані чизкейки та торти. Як легка закуска, Горгондзолу збуджує апетит, але також подається і як десерт. Чудово цей сир поєднується з червоним вином.
Купити цей та інші сири, м'ясні та молочні вироби можна на сайті. Доставка замовлення здійснюється впродовж доби.
Основні | |
---|---|
Виробник | Ballarini |
Країна виробник | Італія |
Тип | Сир з пліснявою |
Жирність | 48 % |
Тип молока | Коров'яче |
Вага | 1500 г |
- Ціна: 510 ₴/кг