Соус горіховий 1 л
- В наявності
- Оптом і в роздріб
600 ₴
Показати оптові ціни- +380 (95) 158-25-39
Без різноманітних соусів із чітко окресленими оригінальними смаками неможливо уявити собі японську кухню. Одним із найпопулярніших доповнень до салатів, ролів і суші є соус горіховий («Гамадар»). Його приємний смак ідеально гармонує з традиційними інгредієнтами страв: рибою, водоростями та рисом.
До складу класичного соусу входить кунжут, пшеничні зерна, соєві боби, кукурудза, стевія, яйця й особливий сорт грибів, а також цукор, оцет і вода. Деякі кухарі для гостроти додають сюди часник, проте класичний рецепт цього не передбачає.
Усі використовувані в японській кухні соуси можна розділити на дві групи: гострі, рясно підібрані спеціями, і солодкі, наприклад, з насиченим карамельним смаком. Горіховий соус можна вважати проміжним варіантом завдяки тому, що немає яскравого вираженого смаку, легких ноток кунжуту й однорідного кремової консистенції.
У яких стравах доречний соус горіховий?
Без додавання горіхового соусу не можна приготувати деякі традиційні японські салати, наприклад, Кайсо або Хояші вакаме. Купити горіховий соус варто й шанувальникам ролів і суші: додавання цього компонента виявиться доречним незалежно від того, яка начинка буде використана.
Щоб отримати якісний соус, не обов'язково вирушати в японський ресторан. Доставка на будинок будь-яких продуктів, придбаних у нашому інтернет-магазині, здійснюється швидко та обходиться недорого.
Основні | |
---|---|
Вага | 1500 г |
Термін придатності | 12 міс |
Тип | Соуси |
Упаковка | Пластикова пляшка |
Країна виробник | Китай |
Об`єм | 1500 мл |
- Ціна: 600 ₴