
Салат Чука (Хіяші Вакаме) 1кг
- В наявності
- Оптом і в роздріб
210 ₴
Показати оптові ціни- +380 (95) 158-25-39
Салат Чука (Хіяші Вакаме) 1 кг
Мабуть, третім за популярністю стравою японської кухні після ролів і суші є салат Чука (Гіяше Вакаме). Страва являє собою суміш кількох видів маринованих водоростей, заправлених насінням та олією кунжуту, грибами, червоним перцем, агар-агаром та іншими інгредієнтами. Іноді водорості слугують прикрасою під час прикрашення інших східних страв. А якщо до класичного салату Хіяші Вакаме додається горіховий соус, то виходить зовсім інший до смаку продукт, — салат Кайсо.
Чука та Хаяше Вакаме, чи є різниця?
Коли йдеться про суміші маринованих водоростей насиченого яскраво-зеленого кольору, заправлених спеціями та кунжутною олією, то в нашій країні використовують єдину назву, ― салат Чука (Хіяше Вакаме). У Японії це дві різні страви.
Приготування салату Чука передбачає негостру заправку та брак цілісних кунжутних зерен. А шанувальники Хаяше Вакаме саме за гостроту та наявність кунжутних насіння це страва й цінують.
Саме під час приготування салату Хаяші Вакаме стає очевидним майстерність кухаря. Справжній професіонал може майстерно змішати різні сорти водоростей із тим, щоб створити гармонійне поєднання смаків і кольорів. Залежно від особливостей сорту водорості вакаме можуть бути не тільки зеленими, але також білими або коричневими.
Різноманітні продукти, які будуть цікавими шанувальникам японської кухні, легко купити в нашому магазині. Перевагами роботи з нами є швидка та недорога доставка, а також можливість придбати найякісніші продукти.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Тип | Водорості |
Упаковка | Поліетиленовий пакет |
Вага | 1000 г |
Термін придатності | 18 міс |
- Ціна: 210 ₴