Кошик
1191 відгук

Ув. Клієнти ми працюємо у воєнний час.

Intermeals
+380 (95) 158-25-39
+380 (95) 158-25-39
Додати відгук
  • Вугор копчений Упаковка 800 р.

    • В наявності
    • Оптом і в роздріб

    700 /кг

    Показати оптові ціни
    +380 (95) 158-25-39
    • +380 (95) 158-25-39
    повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
    Вугор копчений Упаковка 800 р.
    В наявностіВугор копчений Упаковка 800 р.
    700 /кг
    +380 (95) 158-25-39
    • +380 (95) 158-25-39
    Опис
    Характеристики
    Інформація для замовлення

    Вугор копчений широко відомий в кулінарних колах за свої відмінні смакові якості і невибагливість в приготуванні. Може похвалитися тонкою шкірою і практичним непомітними кісточками в хвостовій частині. Культ вугра в Японії настільки великий, що багато ресторанів пропонують навіть вугрові дні. Це чудове блюдо можна віднести до розряду дешевих. Тому найчастіше їм вшановують дорогих гостей.

    Лікарські особливості

    Вугор копченныйотмечают не тільки за його чудовий смак. Він містить в собі масу корисних вітамінів. Це блюдо по праву вважається медичним засобом в японській кухні. Жирні кислоти типу Омега-3 у надлишку представлені в продукті. Також в ньому присутній натрій і калій – незамінні мікроелементи нашого організму. Вугор копченныйсодержит чимала кількість вітаміну Е. Шашлик з нього є улюбленою їжею японців. Не можна не відзначити продуктивну вплив даної риби на чоловіче здоров'я.

    Найбільш поширені страви з вугра це, звичайно ж суші і роли. Він цілком готовий до вживання і в копченном вигляді. Для повноти смаку можна використовувати лимонний сік або лайм.

    Купити цей продукт ви з легкістю можете в нашому магазині. Ми завжди чекаємо вашого дзвінка. Ціни більш ніж прийнятні. Сервіс «доставка» як завжди у вашому розпорядженні.

    Основні
    Країна виробникКитай
    ВиробникPolar
    ТипМорська риба
    Вид продукціїКопчена риба
    Вид рибиВугор
    КопченняХолодне
    • Ціна: 700 /кг

    Наскільки вам зручно на сайті?

    Розповісти Feedback form banner