Уксус Міцукан 5 л
- В наявності
- Оптом і в роздріб
430 ₴
Показати оптові ціни- +380 (95) 158-25-39
Рисовий оцет — це один з основних продуктів для приготування суші та ролів. Якщо Ви збираєтеся приготувати суші та роли вдома, то Вам не обійтися без рисового оцту. Основне призначення рисового оцту — у приготуванні рису для суші та ролів. Завдяки оцту рис набуває солодкуватий присмак із м'якою, ледь помітною, кислинкою.
Також рисовий оцет застосовується для приготування маринадів, салатів, тушкованих овочів. Тому якщо Ви не хочете зупинятися на приготуванні традиційних японських страв, то рисовий оцет стане незамінним інгредієнтом на Вашій кухні, позаяк він використовується в приготуванні великої кількості інших автентичних японських страв.
На основі рисового оцту Міцукан вариться спеціальний сушар соус, яким заправляють рис для ролів. Крім цього, рисовий оцет використовується для маринування риби та інших морепродуктів і для заправлення салатів. Має бактерицидні властивості.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Японія |
Тип | Оцет |
Упаковка | Пластикова пляшка |
Кількість в упаковці | 1 шт. |
Вага | 5000 г |
Об`єм | 5000 мл |
Термін придатності | 12 міс |
- Ціна: 430 ₴