Тунець (стейк)
- В наявності
- Оптом і в роздріб
50 ₴/100 г
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
- +380 (95) 158-25-39
Тунець стейк ( вага одного стейка від 170 грамів) у вакуумі
Тунець – найбільший представник загону скумбрієвих. Філе тунця — це вже розділене, добірне м'ясо без шкіри і кісток.
М'ясо тунця володіє приголомшливим смаком і багате вітамінами А,В, Е, РР, магнієм, фосфором, кальцієм, калієм, селеном, залізом, жирними поликислотами і корисними мікроелементами.
М'ясо тунця по консистенції нагадує дуже ніжну молоду телятину. Його іноді так і називають – «морська яловичина». Щільне, соковите, пружне і дуже корисне, воно – справжня скарбниця вітамінів, амінокислот і корисних макро - і мікроелементів. Тунець – дієтична риба, володіє низькою калорійністю.
Узяте з черевця філе тунця чудово годиться для обсмажування. Добре маринувати його протягом години в соусі теріякі, соєвому соусі або оливковій олії з прованськими травами, а потім обсмажити до ступеня Rare, Medium Rare або Medium, але не більше того! Інакше тунець втратить соковитість, яка в ньому так цінується. Будьте уважні, це відбувається протягом лічених хвилин, а то і секунд, в залежності від обраної ступеня підсмажування, так як м'ясо тунця – дійсно дуже ніжне. Ви отримаєте смачний стейк справжню мрію гурмана.
До речі, в Японії тунець – один з найдорожчих стейків. Звичайно, не всі його частини, а ніжне філе з черевця жирного великого тунця. При більш сильному прожарювання тунець залишається смачним, але гурмани рекомендують залишати його напівсирим. Філе тунця Toro також прекрасно підходить для суші і сашимі, приготування тартару, йде в салати або запікається в духовці.
Основні | |
---|---|
Виробник | Toro |
- Ціна: 50 ₴/100 г